Dag 5 - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lune Kuipéri - WaarBenJij.nu Dag 5 - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lune Kuipéri - WaarBenJij.nu

Dag 5

Door: Lune Kuipéri

Blijf op de hoogte en volg Lune

27 Juli 2014 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Vandaag hebben we echt een geweldige dag gehad met z'n vijven!

Eerst even lekker kunnen uitslapen en daarna zijn we naar The Biscuit Male Market gegaan. Dit is echt te awesome! Er waren super veel stentjes waar ze allemaal verschillende dingen vers klaar maakten! En er was echt een geweldige sfeer.

Daarna zijn we naar The Green Market gegaan waar je hele leuke souvenirtjes kan kopen en wat ook heel gezellig is.

En ten slotte hebben we een taxi genomen vanaf The Green Market naar Stellenbosch, wat echt super lang rijden is. Waar we bij een wijnboerderij zijn geweest, wat echt heel leuk was! Heel mooi uitzicht en gezellig. En daarna nog uiteten geweest in een restaurantje in Stellenbosch wat echt het leukste restaurant is waar ik ooit ben geweest. We moesten van de barman struisvogelbiefstuk proberen, dus dat hebben we gedaan en het was zó lekker. Zeker een aanrader.

Oh, en nu echt wat super liefs... De taxichauffeur die ons vanaf The Green Market overal heen bracht heeft bij elke tussenstop (De wijnboerderij en bij het restaurant) op ons gewacht zodat we daar niet zonder taxi kwamen te zitten. En als wij dan weg waren, zette hij zijn stoel in de ligstand en ging hij slapen.. En als we dan terug kwamen dan zag je hem echt heel sneaky snel weer recht op zitten. In totaal is hij echt 5/6 uur bij ons geweest.. Te cute.

Morgen gaan we een tour doen waar we langs alle highlights gaan van Zuid-Afrika.. Ben benieuwd!

xxxxxxxxx

• 27 Juli 2014 - 10:22

Berna Van Beek:

Superleuk dat jullie dit ondernemen! Stellenbosch moet heel mooi zijn, heb ik me laten vertellen.
    Ik heb hardop gelachen om wat je schrijft over de taxichauffeur.
    Veel plezier meiden!
    Liefs, Berna

• 27 Juli 2014 - 10:43

Mieke:

Hé die Lune!
    Demi & ik smullen van jou verhalen!!
    Blijf schrijven!