Dag 19 en 20 - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lune Kuipéri - WaarBenJij.nu Dag 19 en 20 - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Lune Kuipéri - WaarBenJij.nu

Dag 19 en 20

Door: Lune Kuipéri

Blijf op de hoogte en volg Lune

10 Augustus 2014 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Zaterdag ben ik samen met Tess, Marthe, Fleur, Carlijne en Laura naar The Green Market en Longstreet geweest, waar je hele leuke dingetjes kan kopen. Daarna hebben we nog sushi met z'n allen gegeten. En 's avonds hebben we ons laatste dinertje samen met Carlijne en Fleur gehad, want zij zijn zondag ochtend vroeg weggegaan. We hebben zaterdag avond gegeten bij een heel leuk restaurantje waar je uizicht hebt over heel Water Front en het was super gezellig en lekker.

Zondagochtend stond de eerste wekker om 4:40, want toen ging Carlijne weg.. En de tweede wekker stond om 8:30, toen Fleur wegging.. Was wel even een emotioneel moment.. We waren echt een hele hechte groep en steeds gaan er mensen daar van weg.. En de nieuwe mensen zijn nog steeds niet echt mijn type..

Maar gelukkig hebben we er niet aan hoeven denken zondag want Laura en ik zijn gaan..... Skydiven!!!!
Het was zo gaaf, niet normaal. Je moet eerst 20 minuten in een mini vliegtuigje en gaat 3000 meter omhoog. Dan gaat er een luik open en dan heb je 5 secondes om te denken.. Omg.. Lune.. Waarom doe je dit? En dan hang je al over de rand van het vliegtuig.. Nog 1 seconde later spring je eruit en dan wil je niet weten hoe hard je naar beneden valt, echt een geweldige kick geeft dat. Tip: als je ademhalingsproblemen hebt.. doe het niet.. (Ik was verschrikkelijk verkouden en ik kon echt die hele vrije val geen adem halen en dacht echt dat ik zou stikken). Maar het was het echt waard. Ik mocht ook even zelf sturen en we gingen heel snel rondjes draaien en nog wat trucjes en het uitzicht was echt zo mooi. Zeker aan te raden! Ge-wel-dig!!!

's Avonds ons laatste avondje gehad met Tess en Marthe.. Die vertrekken maandag avond.. Zie er nu al tegenop..

• 11 Augustus 2014 - 22:22

Riekje Kuiperi:

Hoi Lune,

we hadden het weekend al een filmpje gezien op het schermpje van Emilie van je skydiven, heel spectaculair. Ben blij dat je weer heelhuids beneden gekomen bent, deed me erg aan de achtbaan op de kermis denken en dan nog in het super-superkwadraat.Wouw.

En ja het grote afscheid is dus begonnen van de vriendinnen met wie je samen startte en alles samen deelde tot nu toe. Hartstikke jammer dat jullie het laatste weekje hen moeten missen en ook dat je de nieuwe mensen niet zo gezellig vindt. Zijn het allemaal oma's van 70 of zitten er nog wat leukere jonge gasten bij.

Heel veel plezier je laatste weekje

Oma Riekje